Egna produkter
City Time arbetstidsplaneringsprogram
City Time-programmet är designat speciellt för vårdsanstalters och företags arbetstidsplanering. City time-programmet underlättar arbetstidsplanering och räknar även automatiskt ut kollektivavtalsenliga ersättningsgrunder för löneberäkningen.
  
TIMS trafikplaneringsprogram
TIMS är designat för bus företag för att skapa och hantera deras trafikplanering på ett effektivt sätt.

Chaufförer och fordon är planerade för rutter och repeterade rutter på en dag-till-dag basis som optimiserar användningen av fordon och bilar. Programmet kan också räkna ut lönefaktorer, hantera erbjudanden, visa grundläggande information för fakturering och statistik. Innehållet i en arbetsdag kan skrivas ut varje dag för chaufförer i en lätt att läsa raport.

Produkter för återförsäljning
Visma Nova Taloushallinto-ohjelmistot
Nova är ett omfattande mjukvarupaket för mångsidig och effektiv användning även under de mest krävande situationerna. Nova Programvara består av olika kjukvarumoduler som går att kombinera för att få den bästa lösningen för en kund. Nova används i tusentals företag inom olika industrier.

Visma Econet-Administrationsprogram
Econet är en omfattande ekonomi-, material- och personalhantrings Windows-program. Det är en effektiv och lättanvänd programlösning för små och medelstora företag, samfund och bokföringsföretag. Econet erbjuder praktisk ekonomi hantering, strategisk information och elektroniska kontakter i ett fungerande paket.

AutoFutur Pro och KoneFutur Pro
FuturSofts program kom ut på marknaden redan år 1999 och sedan det har det utvecklats och blivit den mångsidigaste lösningen för fordons-verkstäder i Finland och Estland idag. FuturSofts program används redan i över 700 företag. KoneFutur använder samma grund som AutoFutur men är designat speciellt för maskinföretagens behov. Mjukvaran innehåller all grundläggande funktionalitet som t. ex:

 • hantering av importörers prislistor
 • kassasystem
 • betalkortssystem
 • fakturering och försäljningskontra
 • anslutning till bokföring
 • inköpsbeställningar och lagerbokföring
 • verkstadsfunktioner och tidsbokning.
 • Unes-Löneberäkningsprogram

  Lättanvänt löneberäkningsprogram för små och medelstora företag och bokföringsföretag. Programmet är designat tillsammans med kunden och passar till olika områden. Även metallindutrins specialbehov är uppmärksammade. Kan fås både till en maskin och i nätversion. Använder Microsoft Access-databas, som tillåter kontakter till andra Windows-program.

  Unes-Disponentprogram
  Lättanvänt disponent och hyresprogram. Kan fås både till en maskin och i nätversion.